Welcome to Miami /Orlando A Magical Time - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Evelien Lavrijsen - WaarBenJij.nu Welcome to Miami /Orlando A Magical Time - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Evelien Lavrijsen - WaarBenJij.nu

Welcome to Miami /Orlando A Magical Time

Door: Evelien

Blijf op de hoogte en volg Evelien

31 Maart 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

SOUTH BEACH/MIAMI

Woensdag 26 Maart

Deel twee van woensdag na een 2 uur durende vlucht kwamen we dan eindelijk aan in Miami en zochten een taxi want dat bleek goedkoper te zijn dan een Shuttle bus, we reden richting Ocean Drive wat de hot spot op South Beach is en precies een straatje daarachter lag onze backpackers, we werden daar mooi en netjes afgeleverd en kregen de sleutel van een zeer zieke dame achter de bali, eenmaal aangekomen in de kamer bleek het een 8 bed Dormzaal te zijn en ik had toch echt voor een 4 bed betaalt wat officeel stukke duurder is (maar ik heb een jaar geleden geboekt dus was super goedkoop) maar goed dat heeft er niks mee te maken ik heb geboekt dus wil waar ik voor betaalt heb, helaas was er geen vier bed dorm vrij op dat moment dus ja mensen haha (heb vaak geluk) we kregen een prive kamer met eigen badkamer heerlijk, ik was nog steed kapot van de hele dag vliegveld en natuurlijk van mijn Happy Pills dus ging ik meteen naar mijn bedje toe met kleren en al nog aan zo kapot was ik...

Donderdag 27 Maart (South Beach)

We stonden vroeg op want we moesten verhuizen naar onze vier bed kamer en na een uur wachten kregen we dan eindelijk de sleutel en konden we verkassen, uiteindelijk bleek de vier bed en zes bed kamer een badkamer te delen alleen hadden wij een klein hok in de achterhoek van de grote kamer maar het was niet echt slecht, ik heb tot nu toe nog steeds de hele tijd geluk gehad dus (nou hoeft van mij luxe zo en zo niet) dus het is niet snel fout in mijn geval.
We zochten een bed uit want ze waren allemaal nog vrij en besloten om wat rond te lopen in South Beach we aten een ontbijtje op een leuk terrassje op Washington Avenue en liepen langs Miami Ink wat nu Love and Hate Tatoos heet en namen op de terug weg de boulevard route en bezochten wat winkeltjes bakte een uurtje op het strand en aten wat Sushi en besloten om daarna terug te gaan richting de Hostel want het was ondertussen al aardig laat geworden en de volgende dag begon Ultra Music Festival en daar wilde we toch wel graag fit voor zijn.

Vrijdag 28 Maart (ULTRA BABY)

We stonden best vroeg op want de Ultra Party begon om vier en we wilden nog wat anders doen voordat we daarheen gingen we hebben maar vijf dagen hier natuurlijk dus besloten we om eerst wat rond te lopen en wat tijden en prijzen te vragen voor Nick zijn Tatoo en om nog ff wat uit te rusten voor het echte feest begon.
Om vier uur was het dan zover we belde een taxi om te vertrekken richting Bicenttennial Park waar de tien jaar Anniversary van Ultra werd gehouden maar net voor vertrek wilde iemand een taxi met ons delen dus uiteindelijk kwamen we daar pas om 7 uur aan maar niet getreurd Dj Tiesto was de afsluiting van 10 tot middernacht dus nog tijd genoeg om uit onze bol te gaan, het feest was te gek en de Dj,s voor Tiesto waren geweldig en ik heb me helemaal lam gedanst tot om middernacht het tijd was om weer te vertrekken, het duurde wel ff voordat we een taxi hadden en om 2 uur snachts kwamen we dan eindelijk weer aan op Jazz on South Beach en dronken we nog wat met Lorreta en Gianni onze kamer genootjes ook uit Australie en gingen daarna naar bed want ja we hadden ook kaartjes voor dag twee van ULTRA MUSIC DANCE FESTIVAL 2008 DECATE TEN YEAR ANNIVERSARY PARTY

Zaterdag 29 Maart (Ultra Deel 2)

Vandaag begon het feest al om 12 uur in plaats van om vier uur in de middag, we gingen weer richting het zelfde ontbijt plekje en aten een ontbijtje liepen weer wat rond en namen om 3 uur de taxi richting ons feestje, om 4 uur kwamen we daar aan en de eerste Dj was Fedde la Grand daarna David Guetta en nog honderd andere super goede Dj,s normaal gesproken is de Main Stage het beste maar wij hebben toch meer lol gehad in de Rabbithole na wat uurtjes feesten waren we het om half 12 dus een half uur voor het einde beu en we wilde zeker weten dat we een taxi hadden dus gingen we terug naar South Beach en sluipte onze kamer in zodat we met niemand meer hoefde te praten want we waren gebroken.

Zondag 30 Maart

We stonden vroeg op want wilde nog even naar het strand want sinds Amerika hebben we daar geen een dag meer tijd voor gehad en om 3 uur moesten we bij Tatoos by Lou zijn voor Nick zijn Tatoo dus we hadden maar een paar uurtjes, om 12 uur waren we dan eindelijk op het strand en om 2 uur was het weer tijd om te gaan, we gingen terug naar de hostel zodat Nick zich kon voorbereiden op zijn 6 uur durende zit voor zijn Tatoo.
Om 3 uur stipt liepen we bij Lou binnen en om 9 uur was het kunst werk (wat er goed uitzag) klaar en konden we eindelijk wat gaan eten, we gingen weer naar het zelfde Sushi restaurant en liepen daarna terug naar het hotel want we waren nogal moe en Nick had nogal wat pijn na zoveel uur een naald in zijn lichaam te hebben gehad, bij terug komst in de Hostel kwamen we Gianni en Lorreta tegen en die gingen de volgende dag weer weg dus bleven we nog even hangen om wat te kletsen en om 2 uur snachts klom ik mijn stapelbed in.

Maandag 31 Maart

We moesten om 8 uur op want moesten uitchecken en douche en inpakken want om 10 uur kwam onze tourbus om ons de stad te laten zien ons ophalen, we waren net op het nippertje klaar en konden nu eindelijk na al dat feesten Miami gaan bekijken per bus en boot.
Eerste deel van de trip was per bus dat viel helaas nogal tegen maar goed het was niet super slecht we hadden aardig wat dingen te zien vanuit de bus.
Deel twee was de boot we kwamen daar om 1 uur en hadden een uurtje om rond te lopen voordat we de boot op moesten, eenmaal op de boot bleek dat wel de moeite waard te zijn we kwamen langs allemaal huizen van beroemdheden zoals P Diddy, Rossane Barr, shag Oneill en het huis waar Scare Face is opgenomen.
Aan het eind van de boot trip werden er drie mensen uitgeloodt die konden een cruise op de Carribean en drie dagen en twee nachten in een plek naar keuze winnen en ja mensen drie keer raden wij waren er een van (hoe we dat gaan doen geen idee) want we hebben een jaar om het te gebruiken maar we zien wel hoe we dat oplossen.
Om 6 uur kwamen we dan terug aan land en gingen we meteen terug naar South Beach en liepen langs Miami Ink waar we wat beroemdheden tegen kwamen en vanuit daar door naar de hostel om onze baggage op te halen en we gingen als de wind naar het vliegveld om de huur auto op te pikken want moesten nog naar Orlando rijden wat een 4 uur durende rit is, om 10 uur waren we dan eindelijk op weg en om 3 in de nacht kwamen we dan aan in de Comfort Suites in Orlando Florida.

ORLANDO WALT DISNEY WORLD

Dinsdag 1 April (Kikker in je bil)

Om 8 uur ging de wekker dus na 3 uur heerlijk te hebben geslapen konden we op weg naar Disney want we hadden maar drie dagen dus moesten we elk uur benutten natuurlijk.
We namen een ontbijtje en kochten een drie dagen Hopper pas (betekent dat je kan hoppen van park naar park) en reden richting het vliegveld om de auto terug te brengen, 60 dollar en uren later kwamen we dan eindelijk aan in de Magic Kingdom (Where all your dreams come true) en konden nu eindelijk wat lol beleven, we liepen uren rond in het park en namen honderd attracties want het was niet echt heel erg druk en rond 9 uur was het tijd om terug te gaan richting ons hotel en natuurlijk wat een verassing de Shuttle bus kwam niet opdagen dus moesten we met een normale bus en taxi om thuis te kunnen komen.
Om 10 uur kwamen we daar dan eindelijk aan en plofte helemaal gebroken op ons bed en vielen in een diepe diepe diepe slaap.

Woensdag 2 April (Disney deel 2)

We stonden weer super vroeg op namen een ontbijtje en zochten een shuttle bus bij een van de luxe hotels om er zeker van te zijn dat we er een hadden, helaas stapte we in de verkeerde en het was dus geen shuttle bus maar een taxi maar eind goed al goed we hoefde niet te betalen en kwamen om 11 uur aan in de Magic Kingdom maar aangezien we daar alles al hadden gezien namen we de monorail naar
Epcot en gingen daar in de Space Shuttle en wat race autos en om 4 uur was het tijd om de bus te nemen naar Disney Hollywood Studios (park nummer 3 op de lijst) we waren daar van 5 tot 9 en het was geweldig (Epcot viel nogal tegen) we namen twee attracties een Tower of Terror en een achtbaan met Aerosmith muziek en om half negen was het tijd voor een show genaamd Fantasia met Mickey Mouse en dat was echt helemaal geweldig.
Om 10 uur kwamen we weer aan bij de Magic Kingdom want daar kwam de Shuttle ons weer ophalen om kwart voor 12 dus besloten we om nog snel in Space Mountain (wat niet het zelfde is als in Parijs) maar toch wel leuk te gaan en een Parade mee te pikken voordat we terug moesten voor de bus.
Om half 1 snachts liepen we nu echt helemaal gebroken het hotel binnen en vielen in slaap met onze kleren nog aan.

Donderdag 3 April (Laatste dag Disney)

Ja mensen we moesten weer vroeg vroeg vroeg op en om 9 uur zaten we in de Shuttle bus op weg naar park nummer 4 de Animal Kingdom we waren daar zo vroeg dat er nog niemand was dus konden zo de Mount Everst en de wild water baan in en daarna door naar Ants Life 3D en Dino attracties en om 1 uur waren we daar dus klaar en namen de bus terug naar de Magic Kingdom om een Minnie en Mickey Mouse te kopen en om 3 uur kwam de Shuttle bus ons ophalen in Epcot om terug te gaan naar onze Comfort Suites en om 4 uur lagen we dan eindelijk lekker aan het zwembad (helaas was het bewolkt en wat regen) maar toch de moeite waard om lekker uit te rusten.
Om 7 uur aten we pizza in bed en om 12 nadat we alles hadden ingepakt konden we dan eindelijk naar bed want de wekker zou om 5 uur weer aflopen want we moesten weer richting het vliegveld onze magische tijd in Disney was al weer voorbij.

Vrijdag 4 April (Orlando ochtend)

De wekker ging om 5 uur en we moesten dus snel douche en met de taxi naar het vliegveld, we kwamen daar om 7 uur aan Checkte in en natuurlijk waren we weer uitgekozen voor inspectie en moesten dus weer onze tassen uitpakken etc maar goed tien minuten later zaten we bij de gate te wachten op onze vlucht van 9 uur en konden we op weg naar New York....

NU SNAPT IEDEREEN WAAROM IK HELEMAAL GEEN FOTOS MEER HEB GEPLAATS IK HEB MAAR EEN PAAR DAGEN OP ELKE PLEK EN DUS ABSOLUUT GEEN TIJD OM DAT TE DOEN IK REN ME ROT HIERZO MAAR GENIET ER WEL VAN HOOR.

• 31 Maart 2008 - 10:01

Tamier:

WATT???? Gaaf man, ahaa en ook nog hollandse glorie ook hahaah! Maar is Nick heel de tijd met jou dan, ik snap er nu niks meer van!! Oja chips is naar huis natuurlijk.. huh??

Luf u x x xx

• 02 April 2008 - 09:08

Niekie:

Wel gaaaaaaaaaaaf zo'n feest met al die dj's, die hadde ze op 't gools weekend niet haaha. Tot over ongeveer een week. Dan kunnen we een keer tosti's gaan eten bij bolle! Kus je aanstaande schoonzusje :)

• 05 April 2008 - 14:21

Jolein :